De asemenea, a fost anunțat și monitorul Predator XB273K V5 de 27 inci, cu rezoluție 4K UHD și tehnologie AMD FreeSync Premium, precum și monitoarele inteligente Acer și Nitro cu WebOS încorporat pentru experiențe îmbunătățite de confort și divertisment

Cuprins:

  • Predator își extinde linia de gaming cu două noi monitoare de 27 de inci cu tehnologie next-gen și cele mai noi caracteristici pentru a prezenta jocurile la cel mai bun nivel
  • O adevărată “bestie” în domeniul jocurilor, Predator XB273U F5 este echipat cu noua tehnologie NVIDIA G-SYNC® Pulsar și are o rată de refresh de până la 360 Hz pentru a domina jocurile cu o claritate a mișcării fără precedent
  • Predator XB273K V5 cu o rezoluție a ecranului 4K UHD, rată de refresh de 160 Hz și certificare VESA DisplayHDR™ 400 oferă o calitate spectaculoasă a imaginii pentru a încânta orice gamer competitiv
  • Trei noi monitoare de gaming Nitro oferă imagini de gaming de nivel superior cu panouri de 24 și 27 inci, rate de refresh ultra-înalte de până la 600 Hz și certificare AMD FreeSync™ Premium
  • Noul monitor inteligent Acer CS322QK oferă rezoluție 4K Ultra HD, cu suport HDR 10 și 98% gamă de culori DCI-P3 pentru culori și detalii realiste pe ecran
  • Versatilul Nitro GS272U M combină un ecran WQHD (2560×1440) și o rată de refresh de 180 Hz, și este ideal pentru aplicații inteligente și sesiuni intense de jocuri
  • Ambele monitoare inteligente utilizează platforma WebOS pentru o execuție fără probleme a sarcinilor și experiențe de vizionare fluide, fără a fi necesară conectarea la un PC

Acer a anunțat extinderea liniei sale de monitoare de gaming Predator cu două noi modele de 27 inci care promit să ofere o viteză excepțională și imagini uimitoare pentru a vă bucura de cele mai recente titluri în toată splendoarea lor. Ambele monitoare aduc în prim plan tehnologia de ultimă oră și inovația, venind în întâmpinarea necesităților gamerilor care cer doar cele mai bune performanțe. De asemenea, Acer lansează noile monitoare de gaming Acer Nitro care oferă o rezoluție de înaltă definiție cu rate de refresh uluitoare de până la 600 Hz, plasând aceste modele printre cele mai rapide de pe piața actuală. Acestea dispun, de asemenea, de timp rapid de răspuns de până la 0,1 ms și de tehnologia AMD FreeSync™ Premium pentru un gameplay fluent fără tearing.

Atât noile monitoare inteligente Nitro, cât și Acer includ caracteristici care sporesc confortul și ușurința de utilizare atunci când se lucrează sau se transmite conținut direct de pe dispozitive, caracteristici care includ platforma WebOS încorporată, tehnologia screen-mirroring și suport Wi-Fi și Bluetooth.

Echipat cu un ecran WQHD, la 360 Hz și noua tehnologie NVIDIA® G-SYNC® Pulsar, Predator XB273U F5 este o forță de neoprit în materie de gaming și cu siguranță îi va uimi chiar și pe cei mai exigenți jucători cu cadre fluide și dinamice. Predator XB273K V5 vine cu un ecran cu rezoluție 4K UHD, cu o rată de refresh de 160 Hz și tehnologie AMD® FreeSync™ Premium pentru a prezenta elementele în mișcare și detaliile clare pentru a vă bucura de jocuri într-o claritate uimitoare. Cu tehnologia DFR (Dynamic Frequency and Resolution), utilizatorii pot opta să treacă la rezoluția FHD la 320 Hz pentru a adapta experiența de joc în funcție de preferințele lor.

Predator XB273U F5 – Rată de refresh fulminantă și NVIDIA G-SYNC Pulsar

Având o rezoluție WQHD (2560×1440) și o rată de refresh incredibil de rapidă de 360 Hz, Predator XB273U F5 este un uriaș în domeniul jocurilor. Este echipat cu noua tehnologie NVIDIA G-SYNC Pulsar care oferă un progres semnificativ cu o claritate a mișcării de 4 ori mai eficientă, împreună cu jocuri cu rată de refresh variabilă, fluide și fără tearing. Suportând 90% din gama de culori DCI-P3, HDR și o luminozitate de vârf ridicată de 550 nits, acesta oferă culori incredibil de reale și imagini precise care îmbunătățesc experiența vizuală.

Predator XB273K V5 – Claritate 4K excepțională

Cu o rezoluție precisă 4K (3840 x 2160), o rată de refresh fluidă de 160 Hz și susținut de tehnologia AMD® FreeSync™ Premium, Predator XB273K V5 va oferi cu siguranță un gameplay impecabil. Gamerii pot alege de asemenea o opțiune cu rată de refresh mai mare, cu o rezoluție FHD la 320 Hz, în funcție de cerințele jocului și de obiectivul propus, mulțumită tehnologiei DFR.

Un raport de contrast de 100.000.000:1 ajută la producerea de tonuri de negru profund și alb strălucitor, astfel încât detaliile importante să nu fie ratate în joc. Cu o luminozitate de până la 400 nits și certificare VESA DisplayHDR™ 400, imaginile sunt redate cu o luminozitate vibrantă. Gamutul de culoare DCI-P3 95% suportă până la 1,07 miliarde de culori, pentru a oferi imagini uimitor de realiste.

Experiență de vizionare imersivă

Timpul rapid de răspuns de până la 0,5 ms (GTG) reduce neclaritatea imaginilor în mișcare și asigură afișarea clară a obiectelor care se deplasează rapid, oferind un avantaj competitiv în cele mai aprinse bătălii și adâncind imersiunea jucătorilor în lumile lor virtuale preferate. Aceste noi modele dispun de asemenea de panouri IPS premium care oferă unghiuri largi de vizualizare de 178 de grade pentru a garanta o calitate constantă a imaginii din orice poziție. În plus, două porturi HDMI 2.1 și unul DisplayPort 1.4 oferă conectivitate performantă. Pentru un confort maxim, monitoarele Predator oferă ajustări ergonomice complete cu opțiuni de înclinare, rotire, pivotare și deplasare pe verticală.

Monitoare „UltraSpeed” Nitro

Noile monitoare de gaming Nitro se adresează jucătorilor care doresc un gameplay de nivel superior, funcții suplimentare și experiențe imersive. Modelele sunt disponibile în două dimensiuni de 27 inci și de 24 inci, ambele cu compatibilitate AMD FreeSync Premium, proiectate pentru a asigura cadre mai fluide prin minimizarea sacadării și a fenomenului de tearing. Aceste monitoare „UltraSpeed” își aduc contribuția de top prin combinarea ecranelor de înaltă rezoluție, a ratelor de reîmprospătare rapide și a timpului fulgerător de răspuns.

Nitro XV240 F6 de 24 inci este un monitor cu rezoluție FHD, cu o rată de refresh de 600 Hz și un timp de răspuns G-to-G de până la 0,1 ms, ceea ce îl face unul dintre cele mai rapide ecrane pentru jocuri disponibile în prezent. Beneficiază de o certificare VESA DisplayHDR™ 400 și suportă o acoperire de 95% a gamei de culori DCI-P3 pentru a asigura o luminozitate și o reproducere uimitoare a culorilor.

Nitro XV270 F5 este unul dintre monitoarele de gaming de 27 inci cu un panou IPS FHD (1920×1080) cu o rată de refresh de 520 Hz și un timp de răspuns de 0,5 ms G-to-G care plasează jucătorii chiar în centrul acțiunii. Ecranul certificat HDR10 oferă culori și cadre remarcabile, cu o luminozitate de vârf de 400 nits și un raport de contrast dinamic de 100.000.000:1.

Cea mai recentă gamă de monitoare de gaming este completată de Nitro XV270U F5, cu un ecran IPS WQHD (2560×1440) de 27 inci, o rată de refresh de 500 Hz și un timp de răspuns G-to-G de până la 0,5 ms. Cu suport HDR10 și 99% gama de culori sRGB, combinate cu o luminozitate de 250 nits și un raport de contrast de 100.000.000:1, monitorul oferă imagini fără blur, o reproducere fenomenală a culorilor și scene realiste în orice domeniu de gaming. Toate monitoarele Nitro vin cu o pereche de porturi HDMI și un DisplayPort pentru a suporta jocuri cu rezoluție de până la WQHD pe cele mai recente console.

Monitoare inteligente Acer și Nitro: Experiență all-in-one pe ecran

Noile monitoare inteligente Acer vin cu WebOS încorporat, permițând utilizatorilor să navigheze, să lucreze și să se joace în mod convenabil, fără a fi nevoie să deschidă un laptop sau să se conecteze la un alt dispozitiv. WebOS permite de asemenea executarea simultană a sarcinilor, redarea fluidă a conținutului, navigarea fără probleme în interfața utilizatorului și gestionarea conținutului. Oferă de asemenea caracteristici ușor de utilizat, inclusiv suport Wi-Fi și Bluetooth, Airplay și Miracast pentru funcționalitatea de oglindire wireless a ecranului și un port RJ45 pentru opțiuni suplimentare de conectare la internet.

Monitorul inteligent Acer CS322QK de 31,5 inci este ideal pentru cei care lucrează de acasă sau cărora le place să transmită conținut. Acest monitor IPS 4K UHD cu o acoperire de 98% a gamei de culori DCI-P3, standardul video HDR10 și luminozitatea de 350 nit oferă experiențe imersive și vizuale pentru vizionarea individuală sau în familie.

Monitorul inteligent Nitro GS272U de 27 inci iese în evidență față de alte monitoare inteligente din clasa sa, deoarece combină rezoluția WQHD (2560×1440) și o rată de reîmprospătare de până la 180 Hz, ceea ce îl face un companion excelent pentru jocuri. Porturile esențiale HDMI și DisplayPort sunt puse la dispoziție pe ambele monitoare inteligente, la care se adaugă un port USB Type-C pentru un plus de confort și funcționalitate.

Prețuri și disponibilitate

  • Predator XB273K V5 va fi disponibil în EMEA din Q4 2024, începând de la 699 EUR.
  • Monitorul Nitro XV240 F6 va fi disponibil în EMEA din Q1 2025, începând de la 899 EUR.
  • Monitorul Nitro XV270U F5 va fi disponibil în EMEA din Q1 2025, începând de la 799 EUR.
  • Monitorul Nitro XV270 F5 va fi disponibil în EMEA din Q1 2025, începând de la 699 EUR.
  • Monitorul inteligent Acer CS322QK va fi disponibil în EMEA din Q4 2024, începând de la 899 EUR.
  • Monitorul inteligent Nitro GS272U M va fi disponibil în EMEA din Q1 2025, începând de la 599 EUR.

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea vor varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificațiile produselor și prețurile pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat birou Acer prin www.acer.com.

Vizitați Media Center Acer pentru imagini și specificații ale produselor sau vizitați sala de presă next@acer Press Room pentru a vedea toate anunțurile.


Poate te intereseaza si