Pentru a veni în întâmpinarea cererii în continuă creștere pentru procesoare de înaltă performanță, MSI, brand de hardware pentru gaming de nivel mondial, a lansat de curând cea mai recentă gamă a sa de coolere cu răcire lichidă, MAG CORELIQUID I. Aceste sisteme de răcire sunt concepute pentru a face față provocărilor legate de disiparea căldurii extreme.

Particularitatea noii game de coolere MAG CORELIQUID I constă în capacitatea de gestionare fără efort a peste 300 de wați de căldură, asigurând stabilitatea dispozitivelor chiar și în regim de overclocking. Alături de pompa sa proiectată cu precizie, această serie actualizată pune accentul pe optimizarea bazei de cupru, îmbunătățind astfel eficiența disipării căldurii și performanța generală a sistemului de răcire.

Introducerea sistemelor de răcire din seria MAG CORELIQUID I oferă o soluție robustă pentru gamerii cu cerințe stricte pentru computere de înaltă performanță și overclocking. Aceste coolere ajută la menținerea temperaturilor optime ale hardware-ului în timpul sesiunilor de utilizare prelungită, consolidând astfel stabilitatea și performanța sistemului.

Cea mai recentă gamă de coolere cu răcire lichidă CORELIQUID I de la MSI se inspiră din tăieturile îndrăznețe și unghiulare regăsite în diamante. Cu un design ce etalează multiple unghiuri și o oglindă infinită transparentă cu două fețe, pasionații de DIY pot prezenta calitatea execuției coolerului din diferite perspective, accentuând farmecul vizual al oglinzii infinite printr-o experiență multidimensională.

Pentru a oferi o experiență mai agreabilă pasionaților de DIY, MSI a introdus soluțiile UNI Bracket și EZ Connect în gama MAG CORELIQUID I.

UNI Bracket

Sistemul de fixare cu suport UNI-Bracket preinstalat și comod pentru asamblarea DIY este compatibil atât cu soclurile Intel cât și cu cele AMD, reducând semnificativ timpul de montare și îmbunătățind calitatea asamblării DIY pentru gameri.

EZ Connect

Anterior, sistemele 360 de răcire cu lichid necesitau gestionarea a cel puțin șase cabluri. Acum, cu ventilatoarele preinstalate și o organizare simplificată a cablurilor, utilizatorii trebuie să se ocupe de doar un singur cablu. Acest lucru ușurează experiența DIY, reduce complexitatea instalării și sporește plăcerea asamblării.

MSI se dedică în continuare îmbunătățirii constante a experienței de utilizare pentru gamerii pasionați de DIY, accentuând atenția la detalii pentru a facilita o asamblare mai ușoară pe parcursul procesului de instalare. Lansarea seriei MAG CORELIQUID I introduce o experiență nouă pentru jucătorii pasionați de DIY, oferind cea mai satisfăcătoare și plăcută experiență de utilizare pentru cei care caută performanța optimă sau bucuria asamblării.

Sistemele de răcire din gama MAG CORELIQUID I sunt disponibile în două mărimi, de 240mm și 360mm, și sosesc în două culori, alb și negru. Această captivantă nouă gamă va începe să fie disponibilă de la sfârșitul lunii august 2024. Gameri, rămâneți aproape!

Pentru mai multe informații:

MAG CORELIQUID I240 (negru și alb)

https://www.msi.com/Liquid-Cooling/MAG-CORELIQUID-I240

MAG CORELIQUID I360 (negru și alb)

https://www.msi.com/Liquid-Cooling/MAG-CORELIQUID-I360


Poate te intereseaza si