Site icon Stiri IT si noutati din domeniul tehnologic – Mobile247

Samsung prezintă noul phablet Galaxy Note8

Samsung prezintă Galaxy Note8, phablet-ul de ultimă generaţie creat special pentru cei care își propun să realizeze lucruri importante.

Cu Galaxy Note8, utilizatorii se vor bucura de un Infinity Display mai mare, care poate fi ţinut confortabil în mână, S Pen, care personalizează și mai mult comunicarea, şi cea mai bună cameră din istoria Samsung, pentru fotografii uluitoare. Galaxy Note8 a fost creat special pentru cei care se bazează pe tehnologie în viața de zi cu zi.

Utilizatorii din România care fac precomandă pentru noul Galaxy Note8 la partenerii Samsung vor primi cadou un dispozitiv Samsung DeX. Acesta aduce experiența desktop direct pe smartphone prin conectarea telefonului la un monitor, tastatură și mouse. Cu Samsung DeX, utilizatorii pot edita documente, rula prezentări, se pot juca, se pot conecta cu prietenii și pot vedea conținutul pe un ecran mai mare fără niciun efort. Cu Galaxy Note8 și DeX, utilizatorii se bucură de mai multă ușurință de utilizare datorită interfeței îmbunătățite care facilitează accesul la aplicații și susține multi tasking-ul și care extinde posibilitățile de productivitate și divertisment.

O Galaxie de caracteristici şi servicii

Galaxy Note8 continuă moştenirea Galaxy – o colecţie de caracteristici unice şi capabilităţi care, împreună, au redefinit experienţa telefoanelor mobile:

Performanţă mobilă, productivitate şi securitate pentru business

Galaxy Note8 duce inovaţia în business la următorul nivel prin caracteristici avansate, care îmbunătăţesc performanţa, productivitatea şi securitatea pentru o gamă largă de industrii, simplificând modul de lucru:

Galaxy Note8 va fi disponibil din mijlocul lunii septembrie şi va fi prezentat în gama de culori Midnight Black, Orchid Grey, Maple Gold şi Deepsea Blue.

Pentru mai multe informaţii despre Galaxy Note8, vizitaţi http://www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy or www.samsung.com/galaxy.

 

Exit mobile version